Søk i arkivet

Havner og farvann

Filosofi på kanten

Festivalsommeren er i gang, og onsdag starter den norske filosofifestivalen «På Kanten» med skjærgårdscruise, filosofiske-turer og ramsalte innslag blandet med filosofiske betraktninger.

Stortrives i sjeldent yrke

Kim André Skikstein hoppet av møbelsnekkerlinjen og begynte med trebåtbygging. I dag er han en av fem heltidsansatte på Moen trebåtbyggeri i Risør.

Søker frivillige

KNS  søker frivillige båteiere med båter til sin årlige aktivitetesdag for pasientene på Sunnås sykehus og som banemannskap under Færdern.

Fryktløse fruer

Stiv kuling hindret ikke damene på Nesøya å seile brett i går kveld.

Vellykket treff på Oscarsborg

Ved årets første treff hadde Jeanneauklubben rekordstort oppmøte med over 20 deltagende båter. – Hyggelig at så mange benyttet anledningen til å treffe gamle og nye kjente i en flott ramme ved Oscarsborg festning, sier foreningsleder Håkon Sølvsberg.

Tøffe forhold for unge brettseilere

Med vind opptil 16 sekundmeter og mye bølger ble det en særdeles tøff og fartsfyllt helg for de unge brettseilerne på Hankø.

17. mai-feiring på Bermuda

Den norske jentebåten «Smidig Katt» er ankommet Bermuda etter en ganske så hard seilas fra Bahamas.

Tre, damp og polarinnslag

 – Blant nyhetene på Trebåtfestivalen i Risør blir det i år innslag av polarhistorie, lover medlem i festivalens Kunstneriske råd Jarle Andhøy og informasjonsansvarlig Odd Sverre Aasbø.

ARC-båter ankommet Azorene

Anne Lise og Ståle Larsen i «Viking Crusader» er fremme på Azorene, nærmere bestemt Faial på Horta etter 16 døgn. Les siste reisebrev.

Populær Havneguide i ny utgave

Jørn og Hanne Engevik er klare med «Havneguiden 1 Svinesund – Langesund, 4. utgave». Boken byr på et havnekart som tidligere ikke har vært publisert.

Tips oss om manglende staker

Vet du om noen staker som er blitt borte i løpet av vinterer eller blitt skadet slik at de utgjør fare for båttrafikken? I så fall vil vi høre fra deg.

Sommeren er her!

Helgens knallvær satte en flott ramme rundt Seilas’ jentetur til Son.

Drømmehelg for ungdomscamp i Stavanger

17 ivrige ungdommer deltok på kite-camp i Stavanger i helgen. Les rapporten fra verdensmester Kari Schibevaag.

Gå til toppen