Søk i arkivet

Havner og farvann

Charter på lavbudsjett

Ryanair til Kroatia og seiling i en spartansk 18-foter. Da får du en seilferie som er billig i pris, men rik på opplevelser.

Destinasjon USA

Siden artikkelforfatteren i 1965 var utvekslingsseiler i USA har New England kysten lenge stått på ønskelisten over spennende reisemål for seilergjengens årlige seiltur.

Øst-Finnmark: Én seilbåt «år om anna»

Ikke mange seilere tar turen til Finnmark, og av de få som gjør det er det nesten ingen som tar turen helt til Grense-Jakobselv. «Springer», en Linjett 33 fra Bodø, tok turen hele veien i sommer.

Ansiktsløft for Tyrkias havner

Kun 45 minutter fra storbyen Izmir ligger Alaçati, en liten søvning landsby ved Egeerhavet. Nå har den lille byen tatt høyde av seg til å skape Middelhavets flotteste marina i Port Alaçati, som vi hadde som base for vårt høstcruise i Çecme-skjærgården.

Norsk båt i «Cape to Rio Race»

«Nora Simrad» har fått en bra start på Atlanterhavsregattaen.

Klarer seg i flommen

Mannskapet på «Empire» i Australia hadde avtale med det Norske Konsulatet i Brisbane denne uken. De tok sjansen på å dra.

Satser på reiselivsmessa

I dag åpner dørene for årets reiselivmesse i Lillestrøm. Flere av utstillerne lokker med seilferie og båtcruise på eksotiske elver.

Filmet flommen som tok seilbåt i Brisbane

En video som nylig er lagt ut på Youtube viser en seilbåt som blir tatt av strie vannmasser i Brisbane i Australia.

Her blir det ny båtmesse

Helgen 5. - 8. mai går den første innendørs båtmessen i Stavanger av stabelen i Sørmarka Arena. Den skal bli landets nest største.

Surf's Up!

Bølgesurferne på Jæren strømmer til strendene midtvinters.  – Desember, januar og februar er høysesong, bedyrer Roar Berge og Martin Julseth ved den snødekkede steinstranden utenfor Reve havn.

«Mohawk» kommer på TV

Søndag 9.1.2011 kl 22.50 viser NRK1 Dokumentaren de har laget om forliset og gjennoppbyggingen av skoleskipet S/Y Mohawk II.

Slitsom men morsom overfart

Anne Lise og Ståle Larsen forteller om sin tredje ARC-seilas, som er den første uten barna. De kom derimot  på julebesøk til St.Lucia.

Turistopplevelser før start

Anne Lise og Ståle Larsen om bord i "Viking Crusader" forteller om besøkene på Lanzarote og Fuerteventura, samt de siste dagene før ARC-starten.

Gå til toppen