Søk i arkivet

Havner og farvann

ARC 2011 snart fulltegnet

Interessen for turseilasen over Atlanteren, Atlantic Rally for Cruisers, er større enn noen sinne.

Håp om nytt regelverk for utenlandske båtturister

Stortingsrepresentanten Ingerd Schous spørsmål til justisministeren om hva som kan gjøres for at det skal bli lettere for utenlandske båtturister å besøke Norge har resultert i et svar som gir håp om et nytt regelverk.

Krangel om «monsterbrygger»

Beboerne i Vikane i Fredrikstad frykter at nye båtplasser skal medføre uønsket trafkkøkning.

Skal du på langtur?

Er du en av dem som drømmer om eller planlegger en langtur under seil, bør du treffe verdens mest erfarne jordomseiler Jimmy Cornell på seminaret han holder i Oslo 24. mars.

Bli med på skotsk Malt-cruise

Vestkysten av Skottland og Hebridene er et spennende sted å seile, ikke minst om du deltar i den årlige Malts Cruise-seilasen. @font-face { font-family: "Times"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 14pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; Vestkysten av Skottland og Hebridene er et spennende sted å seile, ikke minst om du deltar i den årlige Malts Cruise-seilasen.

Valgte Trinidad framfor Venezuela

ARC 2010-båten «Jageren» og skipper Gjermund Jamtveit forteller om hyggelig og nyttig strandhugg i Trinidad.

Ny venneforening for Saltholmen fyr

«Foreningen Saltholmen Fyrstasjons venner» er navnet på den nystartede foreningen som skal jobbe med bevaring av Saltholmen fyr i Aust-Agder.

Dårlige brygger får skylden for ødeleggelser

Flytebryggene i  det vanligvis så paradisiske Port Hinchinbrook i Australia får skyldes for de enorme ødeleggelsene i havnen etter orkanen «Yasi».

Isfri vinterseilas

Sol, fin seilvind og plussgrader ga en flott helg i Oslofjorden.

Reggae og palmesus med «Sørlandet»

Anett Benham fra Kristiansand er med på fullriggeren «Sørlandets» vintertokt i Karibia og Mellom-Amerika. Her forteller hun om besøkene i Costa Rica, Belize og Cuba.

Mye hai i Øresund

For tiden vrimler det med hai i Øresund. Det dreier seg om pigghå, gråhai, stjernehai og glatthai skrived Minbaad.dk

Norsk seilskute-offensiv i Düsseldorf

Mens medseilere og mannskap om bord på «Sørlandet» nyter varme dager i Karibia og Mellom-Amerika, selges sommerens tokter på verdens største båtmesse.

Charter på lavbudsjett

Ryanair til Kroatia og seiling i en spartansk 18-foter. Da får du en seilferie som er billig i pris, men rik på opplevelser.

Gå til toppen