Søk i arkivet

Havner og farvann

Norsk båt i «Cape to Rio Race»

«Nora Simrad» har fått en bra start på Atlanterhavsregattaen.

Klarer seg i flommen

Mannskapet på «Empire» i Australia hadde avtale med det Norske Konsulatet i Brisbane denne uken. De tok sjansen på å dra.

Satser på reiselivsmessa

I dag åpner dørene for årets reiselivmesse i Lillestrøm. Flere av utstillerne lokker med seilferie og båtcruise på eksotiske elver.

Filmet flommen som tok seilbåt i Brisbane

En video som nylig er lagt ut på Youtube viser en seilbåt som blir tatt av strie vannmasser i Brisbane i Australia.

Her blir det ny båtmesse

Helgen 5. - 8. mai går den første innendørs båtmessen i Stavanger av stabelen i Sørmarka Arena. Den skal bli landets nest største.

Surf's Up!

Bølgesurferne på Jæren strømmer til strendene midtvinters.  – Desember, januar og februar er høysesong, bedyrer Roar Berge og Martin Julseth ved den snødekkede steinstranden utenfor Reve havn.

«Mohawk» kommer på TV

Søndag 9.1.2011 kl 22.50 viser NRK1 Dokumentaren de har laget om forliset og gjennoppbyggingen av skoleskipet S/Y Mohawk II.

Slitsom men morsom overfart

Anne Lise og Ståle Larsen forteller om sin tredje ARC-seilas, som er den første uten barna. De kom derimot  på julebesøk til St.Lucia.

Turistopplevelser før start

Anne Lise og Ståle Larsen om bord i "Viking Crusader" forteller om besøkene på Lanzarote og Fuerteventura, samt de siste dagene før ARC-starten.

Kornatiøyene i Kroatia Seilas i månelandskap

Kornatiøyenes karrige månelandskap gir deg en helt spesiell seilturopplevelse. Innimellom de gule toppene fins det mangt et hyggelig sted å legge til.

Skottland Skottlands landingsplass

Setter du kurs for Skottland og skal seile korteste vei over Nordsjøen fra Norge, treffer du kanskje det nordøstre hjørnet John O'Groats - eller kanskje bommer du litt og havner i Wick.

Gjennom Göta kanal og til Gotland Del 2: Dagligliv i slusene

I Göta kanal slipper du å tenke på navigering, på været og du slipper å ta vanskelige beslutninger. Du kan bare la deg drive med i strømmen av båter som flyter avsted mellom Sveriges to kyster.

Sørlandskystens satelitthavner Del 2: Risør, Grimstad og Kristiansand

Sørlandets byer frister med både nødvendige og unødvendige tilbud, men ofte er lysten liten til å dra hele feriebåten inn i en tettpakket havn. Rundt om ligger det satellitthavner som bare ligger en jolletur unna.

Gå til toppen