Lars Johan Brodtkorb

VERDENSMESTER: To år på rad er Lars Johan Brodtkorb verdensmester i Europajolle. Nå satser han på Finnjolle, men forutsetningen for å seile er at det er gøy.
SUVEREN: Under VM i Europajolle i Arendal gjorde Lars Johan Brodtkorb konkurrentene til statister, og i en av seilasene var han en hel legg foran dem.
EUROPAJOLLE: Lars Johan Brodtkorb mener Europajollen er den beste båten han har seilt, og at den har stor overføringsverdi til Finnjolle.
PÅ PALLEN: Lars Johan Brodtkorb er etter hvert blitt vant med å stå øverst på seierspallen, og han klatrer gjerne opp på den igjen.
FINNJOLLE: Bronsen i junior-VM i Finnjolle har gitt mersmak på seiling i denne OLklassen, men Lars Johan Brodtkorb stiller i VM i E-jolle i 2016 for å forsvare tittelen sin.
KONKURRENTER: Anders Pedersen og Lars Johan Brodtkorb er gode venner, men også konkurrenter i Finnjolle.

Seiler for å ha det gøy

Lars Johan Brodtkorb seiler for å ha det gøy. Når det ikke er gøy, gjør han noe annet.

Publisert Sist oppdatert

Det er lett å se hvor Lars Johan Brodtkorb bor. I oppkjørselen utenfor familiens hus i Horten står det to tilhengere. Hver av dem er lastet med to Europajoller. Årets suverene norske verdensmester i Europajolle stikker et trøtt hode ut av døren etter at ringeklokka har gjort sitt. Uret viser 12 på formiddagen.

– Jeg har akkurat stått opp. Leste til eksamen halve natten.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER