Søk i arkivet

Langtur

SOMMERREPRISE: TO FLUER - DEL 12 Skipperens rolle

Hva er egentlig skipperens rolle? Det funderer Kyrre på under en nattevakt i dette kapitlet fra TO FLUER. Bli også med dem til fantastiske Galapagos.

SOMMERREPRISE: TO FLUER - DEL 11 Lek og alvor

Karneval, nesten-forlis, en truende geværmunning, dykking, jenter – en bombe? Kontrastene er store under TO FLUERs jordomseiling.

SOMMERREPRISE: TO FLUER DEL 10 Bergtatt av haier

Til den avsidesliggende øya Isla del Coco utenfor Costa Rica kommer hammerhaiene for å få sin manikyr. Det kan få dykkere til å glemme både tid og sted…

SOMMER-REPRISE: TO FLUER - DEL 9 Skål for friheten

De urørlige båtene i havnen er som fengselsceller og barene er som luftegårder. Vi skåler for å ha valgt livet og friheten til å gjøre hva vi vil…

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 8 Mitt elskede Columbia

Cartagena viser seg frem fra fremsiden i det TO FLUER glir inn mot den columbianske byen. Men det var baksiden som skulle gjøre mest inntrykk på de fire nordmennene om bord.

Ung seiler på stort eventyr

16 år gamle David Messel skal tilbringe ett år om bord i skoleskipet «Sørlandet» som elev ved A+World Academy.

SOMMERREPRISE: TO FLUER DEL 7 Kontrastfylt slaraffenliv

Venezuela er kontrastfylt. Her er paradisiske øyer og tilværelse, men bakom lurer kriminalitet, fattigdom og et sett eiendommelige lover.

SOMMERREPRISE: TO FLUER DEL 6 Minnene er målet

2009-året ble behørig hilst velkommen av mannskapet om bord i TO FLUER – på lokalt vis i Karibia. Året skulle oppleves – for så å bli til minner. Og det er vel egentlig minnene som er målet?

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 5 Å krysse et hav

Hvordan fortoner livet seg om bord i en seilbåt som krysser et hav? Det vet mannskapet om bord i TO FLUER nå – etter at Atlanterhavet er tilbakelagt.

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 4 Ekte jordomseiling

Alene på nattevakt kom oppdagelsen for Kyrre Lind-Isaksen: Vi er på ordentlig jordomseiling og det er først nå vi virkelig innser det. Jeg fryder meg.

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 3 «Dritten er føkka»!

Det er noe eget med egne erfaringer; de sitter bedre enn dem man bare har lest seg til. Otto Hildeng og Kyrre Lind-Isaksens første møte med havet ble ublidt. Og erfaringene dyrkjøpte.

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 2 Vi lærer alle av våre feil

De første erfaringene er gjort og de første tankene er tenkt om bord i TO FLUER, der Kyrre Lind-Isaksen og Otto Hildeng har tilbakelagt første etappe av sin jordomseiling.

SOMMER-REPRISE: TO FLUER DEL 1 Kontrastfylt jordomseiling på to planeter

Mange legger ut på jordomseiling, men ikke alle har som mål å samle inn én million kroner til bistandsarbeid underveis. Det var imidlertid målet Kyrre Lind-Isaksen og Otto Hildeng satte seg da de dro ut på jordomseiling. – Vi skal slå To fluer i en smekk, sa de.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen