Hvor kan du seile om det er ekstremt lavt vann. Det kan du finne ut av ved hjelp av Navionics nye funksjon.
Navionics+ gjør det mulig å markere i kartet områder mellom to angitte dybder.
SonarCharts er den viktigste funksjonen i Navionics+, men den er ikke tilgjenglig i Norge enda. SonarCharts gir mer informasjon om bunnforholdene.

Kart med flere muligheter

Navionics+ inneholder SonarCharts og gir oppgraderinger av kart i et år.

Publisert Sist oppdatert

Navionics+ er nå tilgjenglig for iPad og iPhone. Tilleggstjenesten koster 154 kroner på iPhone, og gir deg oppdaterte kart for ett år. Hjemme får vi dessverre ikke glede av alle tjenestene ennå. Navionics+ kjøper du direkte fra appen om du har utstyr fra Apple. Versjon for Android skal være under utvikling.

Dybdekurver

SonarCharts er kart som gir en mer detaljert opptegning av grunnen under vann. Ved å kunne se bunnens struktur er det enklere for seilere å kunne forutsi strøm, og for fiskere å finne gode fiskeplasser. Dessverre er ikke denne tjenesten tilgjenglig i Norge og Sverige foreløpig.

Vannstand

Navionics+ gir flere muligheter for å justere kartvisningen. En ny funksjon er muligheten til å stille vannstanden. Den kan både justeres opp, og ned. Ved å senke vannstanden ser du hvilke områder du ikke kan gå, mens ved å øke vannstanden, så ser det ikke ut som at grunne farvann blir farbare.

Fiskefunksjon

Den mest interessante funksjonen for oss med Navionics+ er fiskefunksjonen. Den gjør det mulig å markere områder med den dybden du ønsker å fiske på.

Om du ønsker å se hvor Navionics har bedre dybdedata, så finner du det her.

http://www.navionics.com/en/webapp