Søk i arkivet

Langturseminar i høstmørket

Grått ute? Andreas Holos langturseminar kan gi grunnlag for drømmerier.

– Praktisk og nyttig, det er hva Anne Nygren i Flyt Forlag sier om langturseminaret hun inviterer til 24. oktober. Det foregår i Oslo, og skal man skjele til historien vil det bli et seminar som fyller hele Skur 28 på Akershuskaia:

Seminaret til Andreas Holo har trukket fullt hus fem år på rad.

Andreas Holo er en særdeles grundig seiler, og dette i kombinasjon med en fire år lang jordomseiling og en intens interesse for alt som er av utstyr om bord, har han samlet i hop mye nyttig erfaring han gjerne deler med andre. Noe av det seminaret omhandler, er:

Planlegging av langtur, reiserute, navigasjon, valg av båt, rigg og seil, motor, strøm ombord, elektronikk, kommunikasjon, selvstyring, sikkerhetsutstyr, byssa, ankring, jolle, verktøy, reservedeler, sertifikater, medisiner, forsikringer, økonomi, personlige forberedelser og seiling i hardt vær.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen