Populært Magdahlkurs

Aksel Magdahls avanserte navigasjonskurs 20. og 21. mars er så godt som fulltegnet. Interessen for navigasjon på høyt nivå er stor og de fleste «toppnavigatørene» i Norge er påmeldt.

Publisert Sist oppdatert

Per idag er det bare tre plasser igjen på navigasjonskurset, av 25 som lokalet tar, neste helg 20-21 mars. Aksel kommer til å starte med litt meteorologi og behandle alle sider av havseilas første dagen. Med spesielt fokus på emner som foredragsholderen er særlig interessert i, kanskje litt utenfor boksen. Noen oppgaver skal løses og han bruker eksempler blant annet fra Volvo Ocean Race. Dag to går med til baneseilas og distanseseilas, samt emner som dukker opp. Det har kommet mange innspill til hva folk ønsker å lære om, så Aksel har tilpasser en del til det.

- Det virker som en veldig spesielt interessert gjeng, så jeg tror det blir moro og jeg lærer forhåpentligvis litt selv også, sier Aksel.

 

Kurssted: SIKH’s lokaler, John Colletts allé 75, 0854 Oslo.

Tid: 20-21 mars, kl 09-16 begge dager

Lunch og tilbehør begge dager er inkludert i kurspris. Det finnes bra med parkeringsplasser i området. Internett-tilkobling er tilgjengelig.

Kollektiv transport: Ca 10 minutter gange fra Tåsen alle (Buss 34) og Ullevål Stadion (T-bane).

Pris: NOK 2.900,-.

 

Påmelding: navigasjonskurs@gmail.com