KNS medlemskveld om klima

KNS medlemskveld om klima

HVA SKJER MED FAUNAEN I FJORDEN I DISSE KLIMAENDRINGSTIDER?Det er tema for KNS klubbaften onsdag 14. mars kl 1900 på Dronningen

Publisert Sist oppdatert

Fiskerne klager over lite fisk I fjorden. Sel ses i stadig nye farvann. Og har vi sett enkelte fiskeslag for siste gang? KlubbvertinnenTorunn Busch serverer en matbit kl. 18.30, foredraget starter kl. 19.00. WWF stiller med sine beste folk på området, inkludert KNS´ egen Knut Frederik Horn, som også jobber i WWF. 

Norge er en hav og kystnasjon og forvalter fantastiske naturverdier i sine tre havområder, Nordsjøen, Norskehavet og Barentshavet. I norske farvann finnes verdens største torske- og sildebestand, korallrev av verdensklasse, viktige tareskoger, sårbare arter som grønlandshval og enorme sjøfuglkolonier.  
Dette er seilernes "paradis" og noe WWF (Verdens Naturfond) prøver å ta vare på.  
Maren Esmark, Ressursforvalter fra Universitetet på Ås og /eller Nina Jensen, Marinbiolog, samt den ikke ukjente KNS-seiler Knut Frederik Horn, som alle jobber for eller i WWF ønsker velkommen til nok et klima-tema på Dronningen. Olav Orheim tok for seg klimaendringene i et fullstappet Dronningen i host. Nå er det livet I leia det dreier seg om!