Bavaria + gjør det enklere å eie en båt. Du finner en rekke ulike instruksjonsfilmer.

Bavaria gjør båthold enklere

Bavaria + samler alt du trenger å vite på ett sted.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria + er en digital tjeneste som består av fire deler. Alt for å gjøre det enklere å eie en båt. Med et nettbrett, eller en PC i båten, og internett tilknytning påstår Bavaria at den nye tjenesten skal gjøre at du får mer glede, og færre problemer på sjøen. Bavaria + ble lansert under båtmessen i Dusseldorf i forrige uke.

Kunnskap og opplæring

Bavaria + handler om å gjøre kunnskap enklere tilgjenglig. Alle de fire delene har sitt navn. Bavis består av enkle instruksjonsvideoer som viser hvordan noe av utstyret om bord skal brukes. Her finner du også elektroniske brukermanualer over båtens utstyr. Du kan velge spesifikt utstyr for enkelte modeller. Etter hvert skal det komme on-line seilkurs under Academy.

Service og stell

Bavaria + Shop gjør det enklere å finne deler. Også har kan du velge deg frem ulike modeller helt tilbake til 2001. Utstyret er delt in i ulike kategorier som motor, rigg, interiør, eksteriør osv. Siden er som en nettbutikk hvor du kan kjøpe delene du trenger.

Check er en servicebok for båten. Den forteller deg hva du skal sjekke om bord, og hvor ofte.

Hver Bavaria-modell har nå en QR-kode som du kan skanne med din mobil, eller nettbrett, og få direkte informasjon om din båt opp på skjermen.

Du finner mer info om Bavaria + her.