Søk i arkivet

Praktisk stoff

Lykkelig med septik

Dass er noe dritt, det vet vi båtfolk bedre enn de fleste, men vi slipper ikke unna. Problemet må håndteres.

Båtvelt og bukker

Så veltet det båter igjen. Tar det aldri slutt? Nei, det vil alltid velte båter. Det må bare skje så sjelden som mulig.

Markedet for brukte seil: Mange fallgruber i vanskelig marked

Det er mange fallgruver når du skal kjøpe BRUKTE SEIL, og vinninga kan fort gå opp i spinninga. Om seilet ikke passer akkurat, løper det fort på kostnader.

Seilernes julegavetips

Har du tenkt å gi eg julegave til en seiler, så finner du vedkommendes ønskeliste her.

Prut og gjør høstkupp på bruktbåt

Bruktbåtprisene er alt for høye mener ekspert, markedet etterspør nyere og rimelige turseilere mellom 35 til 40 fot, mener en annen ekspert. Digital fil i PDF-format for nedlasting

Bruktbåt: : Lesernes løsninger for motorfusk

Før sommeren oppførte motoren seg merkelig. Den fungerte greit i 20 minutter, men så mistet den turtall. Mange lesere hadde opplevd lignende problemer og kommer med forslag og råd.

Stor prisvariasjon på vinteropplag

Meld deg inn i en båtforening hvis du skal spare penger på båtholdet i vinter.

Bytte av motor: Et hav av muligheter

Seilturen i sommer ble kort på grunn av motorhavari. Nå jobber jeg med å finne en løsning på maskinen. Her er de aktuelle alternativene jeg vurderer.

Gi barna opplevelser i sommer

Vi har samlet de beste aktivitetstipsene for at seilturen ikke skal bli en kjedelig ferie for de minste. Film og dataspill er kun nødløsninger.

Flyt riktig

Selv gode flyteplagg fungerer dårlig når de er for store og løse på kroppen, erfarte vi da vi testet flyteplagg i april.

Vanntett musikk

Sommer, vannsport og musikk hører sammen. Vi har sett på noen av de mest populære MP3-spillerne som gjør det mulig å nyte surfeturen eller morgenbadet til favorittmusikken din uansett hvor våt du blir.

Fjæras gourmetbord

Det er et paradoks at gourmetbevisste utlendinger kommer til Norge for å plukke og spise snegler og skjell i fjæra, mens vi selv har en tendens til å overse disse fordi vi ikke vet hvordan vi skal tilberede dem eller synes de ser merkelige ut. Et lynkurs i tilberedning av de noe mindre kjente variantene av sjøens delikatesser var alt som skulle til for å snu skepsis til fasinasjon.

– Gi båtkjøperne opplæring

Båtkjøpere aksepterer noen barnesykdommer ved kjøp av ny båt, så lenge forhandler er villig til å rette opp disse innen rimelig tid. Samtidig understreker båtforhandlerne viktigheten av at båtkjøpere får solid innføring i hvordan komponentene i båten fungerer og at de følger båtens vedlikeholds-intervaller.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen