Søk i arkivet

Praktisk stoff

Velg riktig tresort

Om du ønsker å gjøre snekkerarbeid i båten din selv bør du vite litt om de forskjellige tresortene. Derfor har vi laget en oversikt over de vanligste tresortene du finner hos din trelastleverandør eller i din egen hage.

– Gi båtkjøperne opplæring

Båtkjøpere aksepterer noen barnesykdommer ved kjøp av ny båt, så lenge forhandler er villig til å rette opp disse innen rimelig tid. Samtidig understreker båtforhandlerne viktigheten av at båtkjøpere får solid innføring i hvordan komponentene i båten fungerer og at de følger båtens vedlikeholds-intervaller.

Lite å hente på dyrt bunnstoff

Det er marginale forskjeller mellom dyrt og billig selvpolerende bunnstoff så lenge båten blir brukt. Jotun Non-Stop kommer likevel best ut når vi ser på motstandskraft, pris og dekkevne under ett. Hakk i hel følger Hempel Glide og Mille.

Praktisk båtliv: Slik blir du en sikrere skipper

Begrepet «bedre føre var» dekker godt holdningen du skal ha for å skape en trygg båt og være en sikker skipper. Det er ikke alltid moro å hele tiden fokusere på det verst tenkelige tilfellet, men å være godt forberedt i tanker og handling kan redde både mannskap og båt.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen