Søk i arkivet

KJØLBÅTPROSJEKT: Norges Seilforbund har påbegynt et prosjekt som har som målsetting å hjelpe seilforeningene med å administrere båter de har til utlån eller utleie.
KJØLBÅTPROSJEKT: Norges Seilforbund har påbegynt et prosjekt som har som målsetting å hjelpe seilforeningene med å administrere båter de har til utlån eller utleie. Foto:

Norges SeilforbundKlubb-båt prosjekt i støpeskjeen

Norges Seilforbund arbeider med et kjølbåtprosjekt som skal gjøre det enkelt for foreninger med foreningseide båter å administrere dem.

Norges Seilforbund har så vidt påbegynt et prosjekt som kalles «Kjølbåtprosjektet». Det dreier seg om å skape et opplegg og et administrasjonsprogram for seilforeningene, slik at det skal være en hjelp for foreninger som har klubbeide kjølbåter.

– Stadig flere seilforeninger ser verdien av å kunne ha egne båter som lånes/leies ut til medlemmene, slik at terskelen for å seile skal bli lavere og rekrutteringen til seilsporten bedre. Vi har planer om å lage et verktøy, kall det gjerne et booking-system, som foreningene kan bruke, sier Per Christian Bordal i NSF.

Han forteller at NSF nylig hadde et møte med den engelske seilbåtprodusenten RS Sailing, som har tro på prosjektet og som synes å ha lyst til å bidra til å utvikle det. RS Sailing skal også ha tanker om å utvikle en robust, mindre kjølbåt for 3–4 personer som skal kunne egne seg som klubb-båt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen