Søk i arkivet

Venting, strøm og lite vind

Det er hva seilerne i ISAF VM måtte slite med i Santander igår.

Den tredje dagen i ISAF VM ble en langdryg sak med lett vind, sterk strøm og mye venting for seilerne. Laser, Laser Radial RS:X for damer og herrer hadde norske deltakere og de fikk satt tålmodighet og utholdenhet på en skikkelig prøve.
Etter lang ventetid på land og tilsvarende på vannet ble det til slutt avviklet en seilas i gullfinalene, mens seilerne i sølvfeltene ikke fikk gjennomført noe seiling.
 
Sebastian Wang-Hansen kvaler til gull finaler med en bra 16 plass i den svake vinden. Maria Mollestad sliter fremdeles med overskudd etter det lange treningsavbrekket og må seile i sølvfinale i dag.

Blant Laserseilerne fikk Marthe Enger Eide 19., Tiril Bue 32.  og Kristian Ruth 20. plass. Finnjolle, 49er FX og Nacra, starter kvalifisering i dag. - Vi håper værmeldingen er feil, ellers kan det bli mye venting og lite seiling, sier hovedtrener Jan Steven Johannessen.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen