Søk i arkivet

Sterkt av Agerupjentene

Ragna og Maia Agerup har vist stigende form gjennom hele mesterskapeet og avsluttet junior VM i 49erFX med stor selvtillit.
Den fjerde og siste dagen under 49er Junior VM var todelt. Etter to vanlige fleet seilaser om morgenen ble mesterskapet avsluttet med tre korte seilasers medaljefinale tett på publikum for de ti beste båtene. Her viste de norske jentene at de nå er stabile på et høyt nivå og med plasseringene 7, 4 og 7 endte tvillingene på en sterk 5. plass og viste at de også behersker krevende forhold i Aarhus nok en dag bød på ustabil vestavind mellom 8 og 12 knop.

Neste regatta for jentene er EM for 49ers i Helsinki fra 8. til 13. juli. Da får de selskap av Helene Næss og Marie Rønningen og gutelaget Anders Hylen Klippenberg og Ludvig Lilleby Johansson i 49er standard.

For en komplett resultatliste, se
her
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen