Slik dekker vi Færder’n

Du kan følge regattaen minutt for minutt på egen «live»-side.

Publisert Sist oppdatert

Færderseilasen er årets høydepunkt for SeilNorge. I skrivende stund er det nøyaktig 700 båter påmeldt. Regattaen vil både bli rask og solrik. Fullmåne blir det også. Enten du er med å seiler, eller er på land, så kan du følge Færder’n direkte.

Stor dekning

Seilas-redaksjonen bruker betydelige ressurser for å lage en bra dekning av Færderseilasen på nett. Vi er ute i tre ulike motorbåter, men vil også dekke Færder’n fra deltagersiden. Vi har tre medarbeidere med som seiler i ulike klasser.

Morten Jensen vil dekke regattaen fra en Fjordterne, mens Asbjørn Thorup er ute i en sjøsterk RIB. Hans Petter Jensen, Mikkel Thommessen og Janicke Mollerup skal ha studio i en 36 fots motorbåt.

Linn Krogh Hansen skal seile jentebåten «Aiolos», en Sun Odyssey 49 i NORrating T3-klassen, og skal rundt Tristein.

Håkon Nissen-Lie skal seile barnebåten «Undine II», en Hanse 430 med barn som mannskap. Fra båten skal Astri (9år) sende bilder og lage videoinnslag. «Undine II» skal seile NOR Rating uten spinnaker, mend runding Hollendeboen.

Undertegnede skal seile «Serafina», en Saphier 27 som seiler R33-klassen. Vi skal rundt Tristein.

Instagram

Færderns live-side vil være todelt. Venstre del blir fylt opp av redaksjonens innlegg som tekst, bilder og videoinnslag. Høyre side er det deltagerne som skal fylle via insagram-bilder. I fjor ble det sendt inn nesten 300 bilder på Færderns live-side. I år håper vi på enda flere. For å sende inn bilder via Instagram, er alt som skal gjøres er å tagge bildet med #færdern14.

Du finner Færder’n direkte her. Live-siden kommer opp i morgen kl. 11.00