Thomas Nilsson fronter norsk prosjekt mot Volvo Ocean Race

Wolfpack vil seile Volvo Ocean Race

Thomas Nilsson og Grant Larsen har lenge gått med ambisjonen om et sterkt norsk lag i Volvo Ocean Race. Her slipper de den første presentasjonsfilmen.

Publisert Sist oppdatert

- Volvo Ocean Race er en drøm som gjerne skulle gått i oppfyllelse, sa Thomas Nilsson til Seilas i 2013. - Om det skjer eller ikke, får tiden vise. Det blir spennende å se hvordan racet blir ti 2014, hvor mange båter som stiller til start. Jeg tror det blir 6-7 lag, selv om det går litt tregt akkurat nå. Tror Knut (Frostad) har mange ess i ermet. Drivkraften for oss er å videreutvikle det kommersielle produktet vi har bygd opp så langt slik at alle potensielle partnere alltid får en betydelig merverdi for investeringen sin.  Så skal vi vise at norske seilere igjen kan dominere på verdenshavene. Vår erfaring har vist at vi har gode nok seilere, sa Thomas Nilsson da.

Nå har de sluppet filmen som har begeistret mange næri ngslivsledere og potensielle sponsorer. - Vi har historien som en stolt sjøfartsnasjon i ryggen, vi har sterke internasjonale merkevarer som kan nå nye markeder med VOR, vi har teknologien og kunnskapene - og ikke minst så har vi seilerne som skal gi hele det norske folk en seier i Volvo Ocean Race 2017-18. Bli med Wolfpack Racing på en sportslig og kommersiell satsning i verdensklasse.

Og her er båtene som er klare for 2014/15: