Søk i arkivet

Oslo Boat ShowPublikumsvennelig stafett

Norges beste Laser-seilere ga bra show i opplevelsesrik stafettregatta på Tjuvholmen i forbindelse med Oslo Boat Show. Se film.

Om Laserstafett er en ny gren innen seilsporten som er kommet for å bli, skal vi ikke spå noe om. Men at dagens regatta i bassenget mellom Tjuvholmen og Filipstad var en spennende og underholdende måte å arrangere seilsport på, er sikkert.

Norges Seilforbunds president Tor Møinichen som delte ut premiene til vinnerlaget uttalte at dette er en slik fornying seilsporten trenger. Og seilerne var enige: Dette var moro.

Regattaen ble meget jevnseilt, med to jenter og to gutter på hvert lag. Vekslingen som foregikk fra utlagt RIB ble et spennende element og mye var tapt eller vunnet ved raskt båtskifte.

På den smale banen gjaldt det og ha full kontroll i slagene og i jibbene og ved et par anledninger var det seilere som dro rulleslaget vel langt og faktisk kullseilte i den lette vinden.

Stafetten ble ikke avgjort før på siste etappe, og helt til det siste var utfallet åpent. Til slutt ble det Line Flem Høst, Eirik Gramnæs, Tiril Bue og Mathias Mollatt som trakk det lengste strå. - Dette må vi ha mer av, sa seilerne etter premieutdelingen som fant sted umiddelbart etter innkomst.


VINNERLAGET: Eirik Gramnæs, Tiril Bue, Line Flem Høst og Mathias Mollatt
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen