Bra med vind under StorNM

Brett, Optimist, Europajolle, Zoom8, 29er, RS Feva, Laser Radial og Laser 4.7 er samlet i Moss denne helgen. StorNM startet i går.

Publisert Sist oppdatert

– Andre dag av stor NM i Moss er grå og våt, men værvarslet lover lettere skydekke og stabil bris fra sør-sørvest. Krevende, men spennende forhold både for seilere og banemannskaper, skriver arrangøren på StorNMs regattablogg.

StorNM avsluttes på mandag.

Du finner bloggen her, hvor det også er bilder.

Vellykket første dag

– Godt hjulpet av Petter Heiberg i rosa one-piece kunne stevneleder Eirik Guldvog og NSF-president Peter Larsen åpne årets Stor NM for 256 ivrige seilere. Seilerne fikk gode og etter hvert ganske friske forhold på Værlebukta, der det ble gjennomført mellom 3 og 5 regattaer på de fire banene. Mens NM seilasene pågikk, kunne tilskuerne på land prøve seg i ulike joller, være med NORsteam på fjorden eller oppgradere seiltøyet i Helly Hansen teltet. De yngre seilerne fikk under ledelse av Peer Moberg være med på juniorregatta, der de fikk bryne seg på frisk vind i trygt farvann i Mossesundet. Etter seilasene samlet fornøyde seilere seg i stortelt på Søly der Moss Seilforenings Jeanette Zakrisen og et team av gode hjelpere leverte nydelig taco-middag. Sankthans feiringen i Moss forløp behersket - med varsel om stabil laber til frisk bris var oppladning nok en prioritet for seilerne, skriver arrangøren på StorNMs regattablogg

Foreløpig resultater

Foreløpige resultater for alle klasser er nå publisert. Det har blitt gjennomført 4 løp for Optimist, 4 løp for Zoom8, 4 løp for Laserklassene, 3 løp for Europajoller, 5 løp for Brett, 4 løp for RS Feva og 4 løp for 29er.

Du finner resultatene her