Søk i arkivet

Vellykket nettevent

Færdern Live ga 45.000 besøk i løpet av helgen. Mange sendte inn bilder og video til livesidene.

Seilas.no og SEILmagasinet.no hadde 45.000 besøk fra fredag til mandag i løpet av Færderhelgen.

Redaksjonen hadde flere reportasjebåter på vannet som fortløpende oppdaterte leserne på egne livesider. Her var det også webcam med livesending fra startlinjen og fra en av deltagerbåtene. I tillegg bidro leserne med blogger og mms-bilder og video på livesidene.

–    Færdern live ble et vellykket nettevent. Jeg er imponert over alle de gode bildene og videoene som leserne selv publiserte fra seilasen. Samtidig hadde vi stort nyhetstrykk, og fulgte utviklingen i seilasen omtrent fra minutt til minutt, sier redaktør Morten Jensen.

Han kan fortelle at seilmagasinet.no og seilas.no hadde 45.000 besøk fra og med fredag til og med mandag i Færderhelgen. De to nettsidene kunne notere seg for godt over 100.000 sidevisninger i løpet av Færderhelgen, ifølge Google Analytics.

– Det er inspirerende for oss å se oppslutningen om seiling blant publikum. Nå er det på´n igjen denne helgen med Watski Twostar, som også får livedekning på samme måte som Færdern.

Se bildene og videoene fra årets Færderseilas her.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen