Send oss film og bilder

Smarttelefoner gir nye muligheter. Vi vil ha levende rapporter fra deltagerne.

Publisert Sist oppdatert

Vi har lagd en PDFen som forteller hvordan man skal sende bilder via MMS til SEILbloggen vår, og video ved hjelp av appen VMS. Alt dette dukker opp på live-siden vår på Færder’n. Link til Live-siden vår: https://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=976

Bilder

Preus Museum inviterer på nytt til fotokonkurranse under Færderseilasen mens regattaen pågår. Temaet er «spinnaker», og fotografen til det beste bildet blir premiert med et Canon Powershot D10 kamera.

Du kan sende bildene direkte fra mobiltelefonen din mens regattaen, og foruten å delta i konkurransen, vil de dukke umiddelbart opp på SEILmagasinets og Seilas’ Færder-side når de er sendt fra mobiltelefonen din.



Slik sender du

Oppskriften er enkel, men det er lurt å skrive ned tallene som oppskriften inneholder:

Send MMS til 1938. Skriv Blogg [mellomrom] 1495582 [mellomrom] og så eventuell tekst og legg ved bildet. Preus Museum byr for øvrig forhåndsvisning og fri adgang på det nasjonale museet for fotografi lørdag 9. juni kl 12–17.

Film

Du kan bli filmfotograf lettere enn du aner. Alt du trenger er en mobiltelefon som kan ta opp video og sende det fra seg via «app’en» VMS. Det er en gratis-app som fungerer på iPhone og Android-telefoner.



Så enkelt er det

Du tar film med VMS-app’en og sender den til 47700. Da blir filmen publisert på vår Færder-side, samtidig som alle dine konkurrenter rundt om på Færder-banen vil kunne se filmen din på sin telefon. Det gjør de ved å følge SEILtv – et valg du har når du er inne VMS-appens kanalvalg. 

Kort om gangen i akkurat dette: 

Velg kanaler –> velg kanalen sport –> velg kanalen «SEILtv» og trykk på following. Derved vil du få alle filmene på denne kanalen rett til mobiltelefonen din. [Artikkelen fortsetter etter illustrasjonen]

Velg seiltv

Slik velger du SEILtv inne i VMS-appen. Har du imidlertid lastet i VMS-appen til telefonen din, kan du gjøre det enda enklere: SEND SMS til 2404 med kodeord VMS SEILtv. 


Underholdning og nytte

Dermed kan du også følge med på alle filmene som blir publisert under Færderseilasen – noe som både vil kunne være til underholdning og nytte, fordi filmklippene også kan gi nyttig informasjon om konkurrenter, værutviklingen og så videre.



Last ned

Så forbered deg allerede nå: Last ned VMS til telefonen din, følg kanalen «SEILtv» og noter deg nummeret 47700 – det er til dette nummeret du sender dine egne filmer!

Sitter du hjemme og vil følge med på Færderseilasen, er SEILmagasinet og Seilas’ felles Færderside stedet å gå. Der vil bladenes reportere stadig publisere tekster, bilder og filmer. Der vil du også se deltagernes SEILblogg-bilder og seilernes egne filmer sendt via VMS.

Følg Færderseilasen minutt for minutt! Seilas vil ha reportasjeteam på plass under hele Færderseilasen som vil holde deg oppdatert med nyheter, bilder, film, blogg og analyser på en egen nettside som er dedikert til Færder’n. Du finner «Live» siden her.