Publiser dine egne videoklipp fra Færder’n

Har du lite å gjøre under Færder’n? Hva med å bli din egen filmfotograf? Vær med å lage Færder‚n til en multimediabegivenhet!

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Det pleier ikke å væøre mangel på situasjoner i Færderseilasen. Bruk mobiltelefonen din til å formidle dem! [Foto: Morten Jensen]

Du kan bli filmfotograf lettere enn du aner. Alt du trenger er en mobiltelefon som kan ta opp video og sende det fra seg via «app’en» VMS. Det er en gratis-app som fungerer på iPhone og Android-telefoner.

SÅ ENKELT ER DET: Du tar film med VMS-app’en og sender den til 47700. Da blir filmen publisert på vår Færder-side, samtidig som alle dine konkurrenter rundt om på Færder-banen vil kunne se filmen din på sin telefon. Det gjør de ved å følge SEILtv – et valg du har når du er inne VMS-appens kanalvalg.

Kort om gangen i akkurat dette:

Velg kanaler –> velg kanalen sport –> velg kanalen «SEILtv» og  trykk på following. Derved vil du få alle filmene på denne kanalen rett til mobiltelefonen din.

[Artikkelen fortsetter etter illustrasjonen]

Har du imidlertid lastet i VMS-appen til telefonen din, kan du gjøre det enda enklere: SEND SMS til 2404 med kodeord VMS SEILtv.

UNDERHOLDNING OG NYTTE. Dermed kan du også følge med på alle filmene som blir publisert under Færderseilasen – noe som både vil kunne være til underholdning og nytte, fordi filmklippene også kan gi nyttig informasjon om konkurrenter, værutviklingen og så videre.

LAST NED. Så forbered deg allerede nå: Last ned VMS til telefonen din, følg kanalen «SEILtv» og noter deg nummeret 47700 – det er til dette nummeret du sender dine egne filmer!

Sitter du hjemme og vil følge med på Færderseilasen, er SEILmagasinet og Seilas’ felles Færderside stedet å gå. Der vil bladenes reportere stadig publisere tekster, bilder og filmer. Der vil du også se deltagernes SEILblogg-bilder og seilernes egne filmer sendt via VMS.

Gjør deg klar for en spennende Færderseilas!