Fotokonkurranse: Send bilder fra mobilen din!

Måtte det bli mye medvind og fint vær i år; temaet for fotokonkurransen i Færderseilasen er «spinnaker»!

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Spinnaker er temaet for årets fotokonkurranse i Færderseilasen. Bruk mobiltelefonen din og send inn bilde! [Foto: Morten Jensen]

Preus Museum inviterer på nytt til fotokonkurranse under Færderseilasen mens regattaen pågår. Temaet er «spinnaker», og fotografen til det beste bildet blir premiert med et Canon Powershot D10 kamera.

Du kan sende bildene direkte fra mobiltelefonen din mens regattaen, og foruten å delta i konkurransen, vil de dukke umiddelbart opp på Seilas og SEILmagasinets Færder-side når de er sendt fra mobiltelefonen din.

SLIK SENDER DU. Oppskriften er enkel, men det er lurt å skrive ned tallene som oppskriften inneholder:

Send MMS til 1938. Skriv Blogg [mellomrom] 1495582 [mellomrom] og så eventuell tekst og legg ved bildet.

Preus Museum byr for øvrig forhåndsvisning og fri adgang på det nasjonale museet for fotografi lørdag 9. juni kl 12–17.

SEND INNTRYKKENE DINE! Du kan også bruke SEILbloggen til å sende andre inntrykk fra seilasen. Ikke minst oppfordres det til å sende «rekke-moro».

Det blir ofte mange timer å sitte på rekka i en så lang regatta som Færder’n er, så er det vær og forhold til det; trekk frem mobilen og send oss noen glimt av hvordan dere har det der ute!

FØLG SEILASEN. Vi kommer til å følge Færderseilasen nærmest minutt for minutt med bilder og nyheter, og tikker det inn bilder til SEILbloggen bidrar det ytterligere til å fargelegge bildet av hva som foregår ute på fjorden.

Og til alle som har tilgang på en PC under seilasen – i båten eller hjemme: Følg Færderseilasen minutt for minutt! Seilas vil ha reportasjeteam på plass under hele Færderseilasen som vil holde deg oppdatert med nyheter, bilder, film, blogg og analyser på egen nettside som er dedikert til Færderseilasen.