Overbevisende seiling av Stålstrøm

Etter en mellombra dag to, klinte Jannicke Stålstrøm til med topplasseringer igjen på dag tre under verdenscupregattaen i Medemblik, og tok tilbake ledelsen sammenlagt i RS:X.

Publisert Sist oppdatert

Jannicke Stålstrøm hadde plasserigene 2 og 1 og leder med to poengs forsprang til Hong Kong-seileren Victoria Chan. PÅ 3 og 4. plass ligger henholdsvis Flavia Tartaglini ITA og Jannickes australske treningskamerat Jessica Crisp, som begge ligger foran på ISAF rankingen med henholdsvis 13. og 14. plass. Toeren på verdensrankingen polske Maja Dzirnowska, ligger på 7. plass, plassen bak Angeliki Skarlatou GRE som er 25 på rankingen. Maria Aadland Mollestad ligger på 9. plass etter plasseringene 8 og 9 i et kvalitetsfelt på 19 brett.

Sebastian Wang-Hansen hadde også en bra brettdag igår og med plasseringene 7 og 5 tok han et trinn oppover på sammenaglisten, til 12. plass.

I feltet på 20 Laser Radial hadde Marthe Enger en OCS, en første og to tiendeplasser og ligger sm nr ti, mens Ina Berentsen Kullman er nr 16 med en OCS, 11, 12 og 14. plass,

Laser standard teller mye nederlandsk i toppen og med en DNC igår er Kristian Ruth definitivt ute av kampen om plass i medaljefinalen. Han ligger nå på 16. plass etter en ujevn serie, men med 3, 4 og 5 plass som sine beste plasseringer.

Etter en perfekt start har det buttet litt imot for Sonarseilerne Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen, og laget ligger for første gang på lenge utenfor pallen, riktignok på 4. plass og med tre poeng opp til bronse.