Attraktivt tilbud fra F-18 klubben

Er du ung, lovende, seriøs og ambisiøs seiler ? Drømmer du om en dag å seile AC45, Extreme 40 eller kanskje OL i seilsportens Formel 1 klasse NACRA 17? Da kan du lese mer her.

Publisert Sist oppdatert

F18 Norge med sine samarbeidspartnere er i prosess for å tilby en full sponset båt til unge seilere som vil satse på flerskrog.  F18 Norge ønsker å fokusere på rekruttering og gi muligheten til talentfulle og ivrige seilere delta i en av verdens største og mest kompetitive entype klasser per i dag.

 

F18 klassen åpner mulighetene for å seile på topp nivå internasjonalt, med EM, VM, Nordisk osv. Med nylig valgte NACRA 17 som mulitihull klasse i OL, vil F18 klassen naturlig nok bli treningsarena og springbrett for OL seilere frem til 2016.  Det er også stor rekruttering fra F18 klassen til Extreme 40, AC sirkuset og flerskrog seiling internasjonalt.

 

Klubben ønsker søknader fra seilere i alderen 16-27 år, gjerne mixed team som tidligere ha seilt jolle/sportsbåt/brett o.l  på nasjonalt nivå i Norge.  Etablerte team eller enkeltseilere kan søke.

 

Seilerene vil få fri tilgang til en racing rigget F18 for et år og tett oppfølging av etablerte seilere i miljøet.

 

Det stilles krav til at laget som velges kan stille i regattaer, er innstilt på å trene og være aktiv i miljøet.  

 

Ta kontakt med styret@formula18.no for mer informasjon. Søknadsfrist er 30. mai.

 

Med forbehold om  at prosessen blant samarbeidspartnerne med finansiering av båten når frem, håper F18 Norge å ha båt klar i løpet av juni.