Med nesten 100 båter i havnen vil det bli sosialt i Skagen også i år!
Skagen Race 2011, fra "Santa Claus".

92 påmeldt til Skagen Race

Da den ordinære fristen for påmelding gikk ut var 92 båter påmeldt til HH Skagen Race neste uke. Frist for etteranmelding er 15. mai.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Skagen Race går i år på 16. og 17. mai. Her fra fjorårets race med "Santa Claus". Fotos: Magne Klann.

Over halvparten av deltakerne stiller i klassen LYS med spinnaker, mens den samme klassen uten spinnaker har syv deltakere.

Shordthanded-klassen har 24 påmeldte båter og turklassen fire båter.  «Ventelo Norsteam» er så langt eneste påmeldte båt i ORC-klassen.

Norges lengste 17. mai-tog

Starten går fra  Åsgårdstrand onsdag 16 .mai, og fortsetter med langs svenskekysten til Brofjorden, hvor man krysser over til målgang i Skagen.

Bærum Seilforening vil sammen med vår hovedsponsor Helly Hansen sørge for at også 2012 -regattaen skal bli ett flott arrangement både sportslig og sosialt - og at vi sammen får en flott markering av nasjonaldagen - med Norges lengste 17. mai tog nedover svenskekysten og over til Danmark.

Samtlige deltakerne som var påmledt innen 8 .mai får i år inkludert medlemskap i Sjøassistanse. Seilas og Seilmagasinet deltar som  mannskap om bord i First 35  Wasabi, og vil rapportere underveis  og fra Skagen.

Frist for etteranmelding er 15. mai. Startkontingent kr 3000.

Link til regattaside med påmeldingsinfo her