Søk i arkivet

Kristian Ruth er med blant de beste fra start.
Kristian Ruth er med blant de beste fra start.

Endelig Ruth

Kristian Ruth fikk en pangstart på verdenscupregattaen i Hyeres, men også flere andre norske seilere kan være vel bekjent av seilingen i blåseværet på den franske revieraen.

Hovedbilde: Arkivfoto av Anders Pedersen.

Med plasseringene 8 og 3 ligger Askerseileren Kristian Ruth på 11 plass blant de 105 seilerne i Laser Standard, og ligger for første gang på lenge an til en plass i medaljefinalen. Like heldig var ikke Mathias Mollatt som med to 16. plasser ligger som nr 46 sammenlagt.

Også Finnjolleseileren Anders Pedersen hadde en fin start på regattaen. Blant 50 Finnjolleseilere ligger nordmannen på 10 plass etter to seilaser, med 8.og 13. plass idag.

Sebastian Wang-Hansen er nr 21. med 11. og 13. plass i RS:X for herrer og blant jentene er Jannicke Stålstrøm klart best av våre med 4. og 15. plass. Det gir henne 11. plass sammenlagt blant 40 brettseilere.

Bjørnar Erikstad fortsatte der han slapp på Palma. I dagens ene seilas tok han en sterk 5.plass, mens Marthe Enger Eide igjen var best av de norske Laser radialseilerne med 12. og 11. plass og 22. sammenlagt blant 81 seilere.

Star og Sonar seilte ikke idag.

Les mer her
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen