Ny regatta i Skagerrak

Bundefjorden SF er teknisk arrangør når det inviteres til alternativ Skagerrak-seilas.

Publisert Sist oppdatert

HH Skagen Race blir som kjent arrangert i helgen rundt Kristi Himmelfarts dag, som i år er 17. mai. For de fleste er dette en vanskelig dato og det har derfor vært tatt initiativ til et alternativ for dem som ikke kan delta i denne regattaen. Bunderfjorden Seilforening som teknisk arrangør arrangerer derfor «Skagen Invitational» i pinsehelgen. Det er satt et tak på 30 båter som alle seiler samme løp.

Samarbeidspartnere til nå er Sail Logic, Kappseiling.no, Foto Video, Quantum Sails, Team Matchless (team sjef Hans Holst) og Team Al Capone som vil hjelpe til med organiseringen. Arrangøren har fått grønt lys fra Skagen Havn og reservert 30 plasser på innerste rekke i Skagen, samtidig som Käringön Segel Selskap har lovet å ta imot norske seilere med åpne armer.

Konseptet Skagen Invitational har allerede skapt stor interesse fra mange storbåtlag, så det gjelder å melde seg på raskt, skal man sikre plass i regattaen.

Programmet:

Torsdag 24/5 oppmøte for briefing og siste oppdatering på værmelding og rutevalg - Start fra Hankø kl 21.00.

Fredag 25/5 Ankomst Skagen.

Lørdag 26/5 Matchless Party – kl 1400 i havnen med DJ, fri flyt, resultater 1. etappe og etappe seier. Briefing for søndagen seilas!

Søndag 27/5 Start regatta fra Skagen til Kärringön første start kl 10.00 - Premieutdeling og AL Capone seilparty på Prestgården kl 19.00 (Käringö seil selskap vil ta i mot alle båter). Målgang rett utenfor Pettersons Krog. Lite vind blir løpet avkortet.

Mandag 28/5  Fri vind – rett hjem.

Påmeldingsavgift inkludert havneavgifter, seilbestemmelser etc. vil bli tilsendt deltagere.

Pga. av planlagt sosial arrangement, plass tildeling i havnen etc. er det et tak på 30 båter.

De som ønsker å være med sender en e-post til Thomas Oksmo toksmo@quantumsails.com