Lyst til å seile regatta i Karibia?

I morgen er det én måned igjen til startskuddet går for Karibias eldste og mest prestisjefylte regatta. Mangler du egen båt, kan du leie.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Antigue Race Week. Arkivbilde: Jody Sallons- Day, Leadingimages.org.

 

Påmeldingslisten for den 45te Antigua Sailing Week nærmer seg raskt 100 båter.

– Ledelsen arbeider på spreng i forkant av årets store begivenhet, og vi er klare for en feiring når vi passerer 100 oppføringer. Det er fortatt mange båter der ute som kommer, men som ikke har meldt seg på ennå. Vi oppfordrer dem til å sende inn sine online-registreing nå, sier Kathy Lammers, leder av Regatta- og  organisasjonskomitéen i Antigua Sailing Week:

Lei båt, skipper eller bli med alene

Hvis du ønsker å delta på Antigua Sailing Week, men mangler båt, skipper eller noen å seile sammen med, er det fortsatt mange muligheter. Besøk charterbåtselskapene på www.sailingweek.com hvor du også vil finne individuelle plasser.

–  Vi venter så mange som 2000 besøkende fra utlandet, og vi har tenkt å gi dem best mulig «Antiguan Experience», lover Lammers.

 

Seil & musikk

Antigua Sailing Week starter på søndag 29. april og avsluttes på fredag 4. mai. I løpet av uken vil du oppleve fem dager med seiling på skummende karibiske bølger og hver kveld er hele English Harbour-området et eneste stort utendørs party med levende musikk. Onsdag 2. mai er Lay Dag, som feires med fest på Pigeon Beach.