Kjempløft på utdanningssiden

Kjempløft på utdanningssiden

Med NSFs opptrapping av kursvirksomheten regner en med 100 nye trenere før årets sesong

Publisert Sist oppdatert

I år har vi arrangert Trener 1 kurs i Oslo, Østfold, Bærum, Agder, Ålesund, Haugesund , Bergen og planer foreligger for Trondheim. Alt i alt blir det over 100 nye trener 1 kandidater klare til å bidra før seilsesongen 2012.

Forbundsdommer og Arrangør 3 kurs gikk av stabelen forrige helg på Ullevål. Totalt 22 kursdeltagere! Her har normalen ligget på maks 10 fordelt på de to kursene, men god markedsføring førte altså til rekorddeltagelse.

Dommer 1 og Arrangør 1 kurs (kombikurs) har blitt arrangert av flere foreninger og kretser.

Nytt Trener 2 kurs:

NSF har blitt flinkere til å få midler til kursing fra NIF, og på de aller fleste kursene dekker NSF kursholder. Dermed gjøres de aller fleste kurs gratis for deltagerne.

24-25 mars går årets fellesseminar. Dette blir en massemønstring for bidragsytere i norsk seilsport. Regner med å samle over 100 personer på Gardermoen Park Inn. Er du kretsleder, foreningsleder, dommer, arrangør eller trener og ikke har meldt deg på dette - så bør du ta kontakt med Vibecke !! Link til mer info: (påmeldingsfrist til kurset er forlenget, hotellovernatting kan ikke garanteres)

ISAF kurs. NSF har jobbet hardt for å få på plass kursholdere slik at behovet for både sikkerhetskurset og oppfriskningskurset skal kunne dekkes. Se link til komplett liste:

Med økt kompetanse i seilnorge leverer seilforeningene bedre kvalitet i alt sitt arbeid. Dette lover godt for både rekruttering, bredde og topp på kort og lang sikt.