Ledige NORsteam seilere

NORsteam har satt opp terminlisten for 2012 sesongen, men mange av seilerne er åpne for oppdrag utenom terminfestede regattaer.

Publisert Sist oppdatert

NORsteamselerne er i gang med sesongforberedelsene og hadde sin første samling hos North Sails i leangbukta der donsdag instruerte i bruken av «Sail Scan» og hvordan North Sails appen til ipod eller ipad kan brukes for å forbedre kunnskapene om seilfassong og trimmuligheter.

Frem til begynnelsen av mars vil teorikvelder med forskjellige foredragsholdere og North Forum stå i fokus. NORsteam har også fått låne to match sailing båter av KNS for å få til mange reningshelger på vannet.Om noen har forslag på noe annet det hadde vært nyttig å være med på, eller noen om kunne tenke seg å holde foredrag, ta kontakt med Monica Rodal på mail monicrod@online.no eller tlf 92600275.

Foreløpig terminliste og mannskapsliste er satt opp for resten av sesongen. I tilleg er detaktuelt å dra til Danmark og seile mot danske Farr40 etter HH Skagen Race. Ellers er disse satt opp på terminlisten til seilerne:

- Færderseilasen

- Larvik Race Weekend

- Kerteminde BBC

- Moss Ray Marine

- Hollerndern

- NM orci

- APL Arendal

Dersom noen mangler mannskap utenom disse regattaene så er det flere av seilerne som er studenter med mye tid til seiling og som også har mulighet for å bli med utenom disse regattaene. Aktuelle regattaer kan være X35 EM på Hankø, Two star, VM i Finland og annet. Ta gjerne kontakt med Monica.