Fartsfylte dager og kvelder loves under Heineken Regatta i mars.
Pål Fevang deltok i Antigua Sailing Week etter ARC 2010 med sin "Godot". Foto: Linn K. Hansen.

Seil regatta under palmene

Har du lyst til å seile regatta i Karibia, men mangler båt? Da bør du sjekke denne nettsiden.

Publisert Sist oppdatert

POPULÆR: Antigua Sailing Week arrangeres i månedskiftet april- mai. Foto: Paul Wyeth/pwpictures.

Synes du det blir for tamt og kjedelig å bare cruise rundt mellom øyene hele seilferien?

Da kan det være en trøst å vite at det finnes gode muligheter for deg som vil ha noe mer ut av seilferien i Karibia i vinter/vår. Soling og bading lar seg utmerket kombinere med regattadeltakelse og sosialt samvær i Karibia.

Uavhengig om du reiser alene eller sammen med en venn/partner, er det gode flere spennende muligheter til å bli med som mannskap i vinterens karibiske regattauker.

På siden Gocrew.net finner du linker til populære arrangementer som Grendada Sailing Festival, Heineken Regatta og BVI Spring regatta.

Først ute er Grenada Sailing Festival, som arrangeres i den lille øystaten den siste helgen i januar, nærmere bestemt 27.- 31. januar.

En drøy måned senere er det klart for den 32 Heineken regattaen, som går av stabelen fra 1.- 4. mars på St Maarten. I tillegg til harde dager på regattabanen legger arrangøren opp til sosiale kvelder med lokale artister og underholdning i havn.  

Fra 26. mars - 1. april er det BVI Spring regatta som står for tur. Seileruken har base på idylliske Tortola, i De britiske vestindiske øyer.

Vårens neste store regatta er Antigua Sailing Week, som arrangeres  29. april - 4. mai. Dette er blant de de største regattahøydepunktene i regionen, hvor blant annet den norske ARC- båten og Swanen «Godot› deltok i 2010.