Americas Cup World Series live onsdag kveld

Spektakulær seiling med de «beste seilerene og de raskeste båtene». Americas Cup World Series har kommet til San Diego i California. Hvis du ikke er i nabolaget, kan følge seilasene direkte på nett-TV.

Publisert Sist oppdatert

Foto: Gilles Martin-Raget

Sendingen på nett-TV er fantastisk produsert. Dette er seiling for publikum!

Når dette skrives (tirsdag kl. 22) er klokken omtrent ett på dagen i San Diego der tredje runde i Americas Cup World Series avholdes i disse dager. Nedenfor kan du se webkameraet som står i havnen.

Onsdag fra kl 22:10 norsk tid, kan du følge regattaen live! Akkurat nå er båtene på vei ut for å trene. Det er ingen regatta idag. Seilasene overføres direkte på youtube.com, og onsdag seiles «fleet race» og «speed trials».

Torsdag begynner «match racingen» med kvartfinaler. Fredag er det semifinaler, og lørdag finaler. Søndag er det igjen «fleet race» og «speed trials». De første seilasene er allerede unnagjort, og Emirates Team New Zealand som leder. De leder også Americas Cup World Series sammenlagt etter to runder.

Regattaen seiles nær land i Havnebasseng i San Diego. TV-sendingene var meget gode under forrige runde i Plymouth, og det er liten grunn til å tro at det skal bli dårligere denne gangen. Riktignok er det ikke alt for mye vind i området ifølge værmeldingene, men AC45 trenger ikke så mye før farten er godt over ti knop.

Live fra San Diego

Fra trening tirsdag. James Spithill og Terry Hutchinson snakker om dagens utfordringer.

Eller gå hit