Telefonica
(l-r) Ahmed Al Romaithi, Director General, Abu Dhabi Marine Sports Club, H.E. Mubarak Hamad Al Muhairi, Director General ADTA, Knut Frostad, CEO Volvo Ocean Race, Mohammed Al Mahmoud, General Secretary Abu Dhabi Sports Council, Salam Al Romaithi, ...
UK, Solent. 8th August 2011. Team Sanya training in the Solent, in the lead up to the Volvo Ocean Race 2011-12.

Volvo Ocean Race - stem på vinneren av in port regattaen

Lørdagens regatta blir gladiatorenes første ordentlige styrkeprøve. Om du tror de tar lett på in port regattaen må du tro om igjen.

Publisert Sist oppdatert

Team Sanya med Mike Sanderson og Aksel Magdahl var best i dagens testseilas i Alicante. Men det var lett og skiftende vind og det passer den tre år gamle båten perfekt. Når det blåser blir trolig resultatene annerledes, og lørdag er det ventet vind i Alicante.

Skipperne Chris Nicholson, Camper Emirates Team New Zaland og Iker Martinez, Telefonica er begge 49er seilere og er vant med tette matcher. Det er også den flerfoldige verdensmesteren Ken Read, Puma, med mange mesterskap i J/24, for ikke å snakke om den britiske OL-medalajevinneren Ian Walker på Team Abu Dhabi.

Den som kanskje får det tøffest i dette racet blir kanskje Groupama med distanseseileren Franck Cammas som har to svensker med i besetningen.

Nå kan du stemme.

Og selve regattaen kan du følge på nettet hos oss, eller på TV2 Sport eller Sumo.

Puma