Stor interesse for NORsteam Vest

NORsteams infomøte fikk større oppslutning enn ventet. Det betyr ekstra båt til Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Norges Seilforbund inviterte sammen med Carl Jansen og trener Karl Otto Book til åpent informasjonsmøte i Bergen Seilforenings lokaler på Hjellestad 14. september. Per Christian Bordal (prosjektleder Norsteam), Karl Otto Book (trener for Norsteam Vest) og Carl Jansen (støttespiller) ga de fremmøtte informasjon om planene for NORsteam Vest.

Så mange som 16-18 gode jolleseilere meldte seriøt intreresse for å være med i prosjektet.  10-12 seilere var det man hadde forventet til å bemanne to Melges 24, men nå blir 15 seilere med på NORsteam Vest. Derfor stiller Carl Jansen nok en Melges 24 til  disposisjon, slik at flåten nå teller tre båter, alle takket være Jansens engasjement. Den siste båten tar veien over fjellet imorgen, og trener Book vil sette igang med trebåtsseilingen allerede i inneværende uke.

I vinter skal man jobbe ytterligere med finansiering av NORsteam Vest. Så vil det vise seg om det blir en Farr 40 i Bergen også, om man skal fortsette i Melges 24, eller om det blir en kombinasjon.