Klart for Norges Cup regatta i Bærum

Bærum Seilforening, er 9.-10. september vert for Norges Cup for Europajolle, Laser og 29er.  Dette er de største ungdomsklassene i Norge, og foreningen har gjort seg klar for å ta imot noen av landets beste ungdomsseilere.

Publisert Sist oppdatert

Avhengig av værhorhold vil regattaen arrangeres ytterst i Holtekilen, mellom Sarbuvollen og Brønnøya, eller på utseden av Snarøya/ Grimsøya (Vassholmbanen).  Det vil være mulig å følge seilingen - via resultater og speaker tjeneste fra land på Sarbuvollen.

 

Bærum Seilforening er blant Norges største seilforeninger, med over 1 000 medlemmer, og holder et meget høyt aktivitetsnivå.  I forhold til medlemsmassen hevder foreningen å være den mest aktive regattaklubben i Norge.  Seilforeningen er resultatet av fusjonen mellom Vestfjordens Seilforening (stiftet 1921 og med base på Snarøya) og Bærum Seilforening (stiftet 1928 med base på Høvik).  Seilforeningen har ett brett tilbud til både barn, unge og voksne, i både jolleklasser, en og tomanns båter, Seilbrett, tur og havseilere.

 

Dette blir en spennende helg med flere av kandidatene til OL er med, både Marthe Enger fra Bærum som er fulltidsseiler og satser mot OL 2012 og Ina Kullmann fra Bærum som satser mot OL 2016.