Søk i arkivet

Albin Express - arkivfoto
Albin Express - arkivfoto

35 Expresser i NM

Oslo Seilforening som i år er 125 år arrangerer NM for Albin Express denne helgen.

Foreningen har gjennom en årrekke satset målrettet for å bygge opp et miljø rundt Albin Express og stiller med 9 båter fra egen forening på startstreken.  På startstreken stiller også de 3 siste års norgesmestere i klassen samt 2 sterke lag fra Sverige. Det kommer båter fra Bergen og Stavanger i tillegg til en sterk flåte i Indre Oslofjord.
 
Arrangementet skal gjennomføres i tett samarbeid med KNS som arrangerer NM for Drake på samme bane. Når det ikke seiles, samles seilerne hos Oslo Seilforening og KNS. På lørdagskvelden arrangeres en hyggelig middag for begge klassene på Oslo Seilforenings anlegg på Lille Herbern.
 
Mesterskapet starter i dag, 1. sept. med tune-up regatta og innregistrering. Seilasene går på fredag, lørdag og søndag. Det er ventet lette vinder noe som forhåpentligvis gir rettferdige forhold og lite problemer med skader på båt og utstyr.
 
Arrangementskomiteen har jobbet lenge med planleggingen og er spent klare for å gjennomføre et prikkfritt arrangement med høy sportslig kvalitet. Resultatene fra arrangementet vil bli fortløpende publisert på www.osloseilforening.no
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen