Nacra 17

Martine og Nicholas gir gass mot Rio 2016

Norges første lag i Nacra 17 satser for fullt mot OL.

Publisert Sist oppdatert

Maritne og Nicholas mellom palmene i Syd-Spania

Martine Steller Mortensen fra Arendals Seilforening og Nicholas Fadler Martinsen fra Soon Seilforening er i gang med sin satsing i Nacra 17.

De to seilerne fikk sin nye båt levert i Nederland i september. Nacra 17 er den nye mixed OL klassen i Rio 2016, og Martine og Nicholas’ båt er den eneste som er levert til norske seilere. De to tok båten direkte til Spania der de nå trener hver eneste dag under fantastiske forhold.

– Planen er at vi skal trene i de kommende vintermånedene med base i Syd-Spania. Vi vil videre delta på en rekke samlinger i Syd-Europa utover vinteren for å få trent med båter i samme klasse. Den første store testen blir den internasjonale regattaen i Palamos til jul. Deretter er det World Cup på Mallorca og i Hyeres i mars/april 2014 forteller Nicholas til Seilas.

De to ambisiøse seilerne blir antakelig å se i hjemlige trakter når våren 2014 nærmer seg. Martine og Nicholas vil seile Nacra 17 på heltid frem mot 2016. Begge kommer fra  Europajolle, med flere internasjonale medaljer i bagasjen. Satsingen til de to kan følges på deres hjemmeside www.nacra17.no.