39 norske og internasjonale lag til Hankø i helgen

KNS står som arrangør av, ikke bare NM, men også årets siste EUROPACUP regatta for Melges 24. Dermed blir det topp internasjonal deltakelse.

Publisert Sist oppdatert

Alle de beste norske lagene stiller med blant annet Herman Horn Johannessen, Christoffer Sundby, Peder Nergaard, Terje Kjær og Peder Jahre på Hankø i dagene 6.-8. september. Også de ferske norgesmesterne i Express, og Europamesterne i ORCi Wolfpack Racing blir å regne med og det har vært kø for å leie båter.

I tillegg detlat 11 Internasjonale lag stiller fra: Tyskland, Italia, Estland, Sverige, Danmark, blant dem bronsevinner  i VM og EM 2012/2013 - Riccardo Simoneschi fra Italia.

NM er siste regatta i Melges 24 Eurocup 2013, og regattaen på Hankø  blir med dette finale for Eurocup 2013. Svenske Floda Systemskilt stiller premie på 500 Euro til beste Skandinavisk lag i Melges 24 EUROCUP 2013.

Fjordline sponser utenlanske lag med gunstig pris på transport til regattaen og Bama sponser NM med helse i hver dråpe.

Som vanlig legges det opp til et omfattende sosialt program med blant annet feiring av Melges 24 ‘s 20år jubileum som verdens ledende entypebåt på Hankø Yacht Club.

KNS med Nils Hauf som PRO, er arrangør og har fullt mannskap på plass, , Hankø Yachtclub stiller som alltid opp og gjør dette til årets seilfest i Norge!