Færderseilas på direkten

Færderseilas på direkten

Følg Færderseilasen – tett på – fra start til mål!

Publisert Sist oppdatert

Om du ikke selv skal seile Færder’n, kan du følge seilasen fra start til mål på nettsiden vi har opprettet for regattaen; «Færder’n Direkte». Tre reportasjeteam vil være ute på vannet og rapportere fra regattaen – helt fra båtene starter kl 11:50 fredag formiddag til de er i mål en gang i løpet av lørdagen.

Vi har også alliert oss med mannskapet om bord i en god håndfull båter i ulike klasser som vi vil få rapporter fra, og på land vil vi ha en liten redaksjon som koordinerer det hele ut til alle som følger regattaen på internett.

Alt på ett sted

På «Færder’n Direkte» finner du alle mulige opplysninger om regattaen, og vi vil ha en løpende nyhetsformidling i form av tekst og bilder. Du vil også finne direkte-sendt film fra starten, passering av Filtvet og målgangen. Står teknikken oss bi, vil du også kunne følge en av deltagerbåtene direkte under seilasen.

Hvert 20. minutt vil reportasjeteamene på sjøen sende nyhetsbulletiner på nett-TV, og løpende vil «Færder’n Direkte» bli oppdatert med deltagere og tilskueres egne Instagram-bilder.

Er du selv utpå, kan du også bidra til formidlingen ved å publisere Instagram-bilder merket #færdern13. Alle som bidrar er med i trekningen av tre par flotte solbriller fra Gill.

Resultater

På «Færder’n Direkte» finner du også deltagerliste, oversikt over alle klassene med starttider og hvilken bane de skal seile et tips: klikk på seilnummer eller båtnavn så får du opp mer informasjon om båt og mannskap). Resultatene får du etter hvert som båtene kommer i mål. Resultatlistene genereres umiddelbart på internett etter hvert som båtene blir registrert i mål.

Vi har også plukket ut aktuelle webkameraer langs Færder-ruten for deg, som du kan koble deg opp mot.

Følg med på «Færder’n Direkte» – det er der det skjer under årets Færderseilas!