Lars Johan Brodtkorp. Arkivbilde

Norsk E-jolleseiler topper påskeregatta

Ni norske Europajolleseilere har lagt påskeferien til Gardasjøen for å konkurrere mot Europas beste E-jolleseilere

Publisert Sist oppdatert

Lars Johan Brodtkorb leder Torbole Europe Meeting på Gardasjøen etter å ha vunnet samtlige fem tellende seilaser etter at to dager er avviklet i den årlige påskeseilasen. Fjorårets sølvvinner i VM, franskmannen Sylvain Notonier ligger på 2. plass, tre poeng bak. Det er disse to det har dreid seg mest om så langt disse reggattadagene. Men det er tett i toppen.  På tredje plass følger dansken Jacob Cholewa med 9 poeng og på fjerde finnen Oskar Muhonen med 16.  Fjorårets suverene mester, dansken Mathias Livbjerg er på femteplass med 18 poeng.

Nest beste norske er  Håvard K. Fjon på 11 plass, mens Henrik Bucher er 16,

Øvrige norske på resultatlisten: Martin Halseide 18, Martin Vevstad 44, Simen Dus Carlsen 70, Kristine Gustavsen 81, Samuel Selaas 91, Jenny Andresen 94. De 94 deltakerne i regattaen er fordelt i to puljer.

Totalt ni norske Europajolleseilere har i år lagt påskeferien til Gardasjøen for å konkurrere mot Europas beste E-jolleseilere i Torbole Europe Meeting  som arrangeres for 15 gang.  Seilerne har så langt fått varierte vindforhold fra 3m/s opp til 9 m/s og lange baner.

Komplett resultatliste her