Sesongstart i Miami

Paralympiske seilere i Sonar og 2,4m sesongdebuterer  i verdenscupregattaen Miami OCR

Publisert Sist oppdatert

Sonaren med Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen har allerede reist over til Miami for å klargjøre båten de skal bruke. Nå venter en uke med trening før regattaen begynner 28. januar. - Vi gleder oss till å komne igang på vannet igjen, etter en høst med mindre seiling, og ser frem mot en ny spennende 4-års periode sier Marie Solberg.

Bjørnar Erikstad reiser over til Miami 23. januar. Der venter noen få treningsdager før regattaen starter. I etterkant av regattaen kommer Bjørnar til å bli igjen i Miami en uke for trening før han igjen setter kursen for Norge. - Det er alltid spennende med første regatta etter et Paralympic, noen tar litt pause, mens andre kjører for fullt. Personlig er det full satsing fra Miami. Jeg føler at det var veldig mye posistivt fra 2012, og jeg skal fortsette på den samme stien, men være åpen for endringer. Jeg har forhåpninger om at det resultatmessig vil bli bedre denne sesongen. Jeg vet at jeg kan, men må få det ut i regattaer, sier Bjørnar.

Jacob Haug som i sesongene fremover skal følge våre Paralympiske båter reiser også til Miami for å være med under regattaen og Bjørnars trening i etterkant. Mye av tiden frem til nå er brukt på planlegging og det å bli kjent med seilere. - Det blir spennende å komme på vannet med de og fortsette det gode arbeidet som er gjort de seneste årene, sier han.

- Det er spennende med ny trener. Jeg føler vi har kommet bra igang. Mange felles tanker og ideer. Nå skal vi bli bedre kjent, også på vannet. Jeg ser frem til første regatta i samarbeidet og tror vi raskt kommer inn i en kultur som har fokus både på resultat og prestasjon. Jeg skal ikke endre på egne ambisjoner selv om jeg har ny trener. Målsetningen er topp 5 resultatmessig og jobbe videre med gode starter, 1.kryssen og riktig spenningsnivå, sier Bjørnar.