Flere båter trengs til Hollænderseilasen - påmeldingsfrist utsatt

Flere båter trengs til Hollænderseilasen - påmeldingsfrist utsatt

Så langt er 236 båter meldt seg til årets Hollænderseilas. Det er mindre enn i rekordåret 2004, og det er fremdeles mulig å melde seg da KNS har utsatt påmeldingsfristen til mandag 21. august.

Publisert Sist oppdatert

KNS frister med nytt opplegg, målgang Filtvedt og samling av seilerne på Oscarsborg etter regattaen. Her er det konsert med Postgirobygget og mange alternative spisemuligheter før seilerne kan motta sine premier kl 10.00 søndag morgen.

Sett på den bakgrunn er det skuffende med det lave deltakerantallet.

- Men det blir nok fler, sier KNS' Trine Tjøm som også har flere påmeldinger som ikke er registrert.

Foruten seilingen som starter allerede fra kl 0900 lørdag

inviterer den Nederlandske ambassaden alle seilere til en mottakelse i Soon Seilforeningslokaler kl 2100 fredag. Det vil bli servert forfriskninger og Nederlandske oster (arrangementet er gratis).

Lørdag tilbys seilerne Oscarsborgs fasiliteter gjennom diverse serverings tilbud og konsert kl. 21:30. Husk å bestille billetter til konserten, Arrangment DOF 2608 tlf. 815 33 133 og oppgi kode/passord ”Seilas” for å bestille/reservere billetter a kr 150,- (+ avgift) som så kan hentes ut og betales på posten.

Det er i tillegg hotell på øya for de som ønsker å få familien eller kjæresten over eller som ikke har plass I båten. Hotellsjefen har tidligere tatt imot seilere på Hankø Hotell, og lover god forpleining. Kanskje lar noen seg friste av hotellets SPA avdeling etter en lang seilas?

Meld deg på til regattaen her:

http://www.seilnett.no/?seilasid=63