Søk i arkivet

26 11-Metere påmeldt til NM

Førstkommende helg arrangeres NM for 11-metere i Horten. Selv om påmeldingsfristen formelt er gått ut er det ikke for sent og melde seg på.

Hele 26 11-Metere er påmeldt til NM i Horten helgen 18.-20. august. Klasseklubben jobber beinhardt med å nå målet, som er å få 30 båter på startlinjen. Hvis noen ønsker å delta, men ikke har egen båt, disponerer klassestyret tre-fire utleiebåter som kan brukes under NM.

NM for 11-metere faller sammen med Makrellfestivalen i Horten. I den forbindelse vil det blir konsert med «Dr Hook» fredag kveld, og med «De Derre» på lørdag kveld.

Arrangøren opplyser om at det fortsatt er mulig å melde seg på, selv om den formelle påmeldingsfristen er gått ut. Se klubbens hjemmesider for ytterligere informasjon. http://www.n3sport.no/Organisation.asp?OrgElementId=62893.
Ta kontakt med styre på styre@11mod.info om dette. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen