Søk i arkivet

Storsatsning på NORLYS mesterskap

Det aller første regionmesterskapet for LYS på Østlandet arrangeres i forbindelse med Moss Raymarine Race den 19. og 20. august. NORLYS har planer om å etablere flere regionmesterskap i forbindelse med allerede etablerte regattaer fremover.

Mens regionsmesterskapet i LYS på Vestlandet foregikk i det stille i forbindelse med Jubileumsseilasene til Stavanger Seilforening, så skrur NORLYS opp volumet når Regionsmesterskapet for Østlandet går av stabelen om 14 dager. NORLYS Regionsmesterskap for Vestlandet ble seilt i tre klasser. Oluf Bergsvik vant klassen for de under 1,15 med sin Express Clark Kent, Terje Rise vant klassen LYS 1,16-1,25 i sin Maxi Mixer Sitaren, mens Arild Wetaas stakk av gårde med seieren for de med LYS over 1,26 med sin Hanse 411 Gloria Maris. NORLYS Regionmesterskap for Østlandet arrangeres under nyskapningen Moss Raymarine Race 19. og 20. august. Klasseinndelingen blir den samme som på Vestlandet. - Vi kommer til å satse videre på Regionmesterskap i NORLYS fremover og vårt mål er å legge regattaene sammen med andre etablerte og velfungerende regattaer over hele landet, sier Sverre Valeur, leder i NORLYS. Regionmesterskapet i Moss blir det første som er arrangert på Østlandet noen gang, og både NORLYS og arrangøren av Moss Raymarine Race håper at LYS-seilerne vil strømme til startstreken. - Vi er veldig glade for at vi kan samarbeide så godt med Moss Raymarine Race og vi er veldig spent på mottakelsen blant seilerne. Vi håper selvfølgelig på mange båter på startstreken, sier Valeur. LYS båtene skal seile 2 baneseilaser en seilas på faste merker. I Moss Raymarine Race vil seilingen foregå i Mossesundet og på bane syd for Filtvedt. Se http://www.moss-seilforening.org/ for mer informasjon og påmelding til mesterskapet
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen