Happy Happy endte på 3. plass i LYS klassen i APL
Per Arne Nilsen har handlet Farr 40 i USA og satt i gang treningen for neste års VM i København
og 3
2
Nedtur med spinnaker 1,
Tjangs, Nils Kamfjord, Tønsberg ble nr 4. i LYS klassen
Trangt ved merfket da Sten Johnsens ILC40 Celcius skulle runde sammen med BB11ene
Breezins rormann Erik Monrad-Hansen og taktiker Fin Hanssen
Breezin vant LYS klassen og tok godt for seg på premiebordet.FV Erik Fusdahl, Gunnar Myhre, Morten Gaarud, Finn Hanssen og Erik Monrad-Hansen
Lars Ingeberg, Alf Larsen og Tor Dahl med bronsemedaljene
Arne Ottestad, Dag Usterud og Eskild Goldeng var fornøyd med NM sølvet.

APL - Usterud kom sterkt siste dag i Soling NM

Ingen kunne stoppe EM og VM vinneren Roman Kock i å ta tittelen i det åpne NM i Solingklassen, men Dag Usterud var best i søndagens seilaser. Se vår billedreportasje fra APL regattaen

Til slutt skilte kun to poeng mellom Roman Kock og hans norske mannskap og Dag Usterud, Arne Ottestad og Eskild Goldeng som tok sølvmedaljene. Bronsen gikk til Grimstadjollekongen Lars Ingeberg som med mannskapet Alf Larsen og Tor Dahl virkelig fikk fart på solingen i dette mesterskapet. Antatt beste nordmann Preben Asbjørnrød tok den lite attraktive 4. plass i et tallrikt solingfelt som lover det beste før neste års EM på samme bane. Vinneren Roman Kock takket da også arrangøren for en flott regatta på en fin bane og by der de fleste funksjoner er innenfor gangavstand.

Dag Usterud som etter sigende har gitt seg med seiling på toppniva seiler denne sesongen som aldri før. Nylig fikk han 4. plass i VM for 11 meter og han seilte Scandinavian Gold Cup i 5,5 meter sammen med Kristian Nergaard

I LYS klassen var Morten Gaaruds X-37 «Breezin» klart best med seier i tre av de fire seilasene som ble gjennomført. Tre av disse igjen gikk etter Gundermetoden, mens det i den fjerde seilasen fellesstart. På 2. plass kom X-35 «Elleville», Erik Brantzeg, mens 3. plassen gikk til Per Arne Nilsens Farr 40 «Happy Happy»