Bjørnar Erikstad
Christian Juell
Kyrre Laugerud
Ane Gundersen

Ny Gundersen på vei

I dag var det lillesøster Ane som fikk oppmerksomheten, mens Siren og Christopher var tursister. Her er dagens resultater.

Publisert Sist oppdatert

Seilerkjendisparet Siren Sundby og Christopher Gunderesen er på seiltur med familiens Najad. De tok turen innom Tønsberg for å heie frem Christophers lillesøster. Det klarte de bra for Ane hadde ingen dårlige seilaser i dag og har kun 8 poeng etter 4 seilaser. Det er 7 poeng foran Trine Merete Olsen.

Kyrre Laugerud leder Optimist gutter med 8 poeng foran Andreas Sola Fischer. Kyrre startet dagen med tre første plasser, men fikk en niende i siste.

I Zoom 8 var Erik Norum Snerlebakken suveren, men ble disket i en av fire seilaser og ligger dermed ikke bedre enn 11. Natcha Uthaug leder foran Mikkel Berger.

Andre klasser

Andres Løken leder forsatt Formulaklassen, men med kun to poeng foran Kristian Olsen.

Elin Samdal vant alle sine seilaser i dag i Laser Radial og gikk dermed forbi Cathrine Gjerpen som åpnet med to seire. Disse to jentene er i en klasse for seg.

Kristian Ruth leder Laserklassen suverent.

Stian Tuv som dominerte første dag, fikk en disk for tjuvstart i første i dag, og mistet en seilas han kom først i mål. –Jeg ble litt feig og var for forsiktig i starten, nådde derfor ikke op i dag forteller Stian til Seilas. E-jolle herrer ledes nå av Christan Juell som trener sammen med Stian i Moss.

Anette Melsom Myhre har seilt jevnt bra i dag og har styrket sin ledelse. Hun stryker en 4 plass som dårligste seilas, men hun har bare tre poeng på Mari Sveen.

Bjørnar Erikstad er fremdeles suveren i 2.4 mR og har bare blitt slått i en seilas. I 29er leder ikke fremdeles Sivert Denneche og Martin Ranhoff.