Søk i arkivet

Uheldige 49er seilere

Martin Ranhoff/Sivert Denneche med en fersk 9. plass fra 29er klassen gikk glipp av alle dagens seilaser i 49er klassen. 10 sekunder før start i dagens første seilas var alt over for idag.

Martin og Sivert som nå synes de begynner å få bra dreis på 49er seilingen lå godt an på startlinjen da vinden plutselig dreide imot med 20-30 grader. Dermed bakket fokka og båten ble tvunget over stag, over på babords halser og mot et kobbel av styrbordsbåter. Det neste guttene hørte var lyden av knasingen i glassfiber, og med brukket babodt ving og hull i båten var det bare å sette kursen hjemover. De to ungguttene regner med å ha båten reparert til imorgen, mye takker være reparasjonsteamet fra International som er hyret av arrangøren for å ta seg av skade som dette på kortest mulig tid. Dermed er det godt håp om optimismen slår til som håpet.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen