Søk i arkivet

Volvo bak seiling også i Norge

Seiling er i vekst i Trømsø, og seilforeningen har signert en sponsoravtale med Volvo.

Bil i Nord og Tromsø Seilforening signerte onsdag 21. juni en samarbeidsavtale som gjør Bil i Nord til foreningens hovedsamarbeidspartner. Foreningens regattaprogram arrangeres heretter under navnet VOLVO Tromsø Race. - VOLVO har to ganger stått som arrangør av verdens største havseilas, nemlig VOLVO Ocean Race. For oss er det selvsagt derfor svært inspirerende at det er nettopp VOLVO vi inngår samarbeid med og vi takker Bil i Nord som fikk dette i stand, uttaler regattaformann Kjetil Robertsen og forteller videre: Tromsø Seilforening er inne i sin mest hektiske regattasesong noensinne og merker en økende interesse for både seilsporten generelt og regattaseiling i Tromsø.

– Det at VOLVO på denne måten ønsker å følge opp sitt internasjonale engasjement for seilsporten også lokalt her i Tromsø synes vi i Bil i Nord er utrolig spennende og gøy. Vi kjenner ikke til lignende tilfeller, og i så måte er Tromsø og Tromsø Seilforening i særstilling, forteller Tom Bendiksen, daglig leder i Bil i Nord.

Samarbeidsavtalen signeres for inneværende sesong, men begge parter ser positivt på et lengre samarbeid. – VOLVO Ocean Race lever videre. Sist lørdag offentliggjorde VOLVOs ledelse at ett nytt race går av stabelen i 2008. Det er naturlig å se denne lokale samarbeidsavtalen også i en slik sammenheng, fortsetter Tom Bendiksen.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen