Følg Færder’n fra orkesterplass

Følg Færder’n fra orkesterplass

Nå kan du følge Nordens største regatta på Seilas.no. Vi har webkameraer som viser bilder fra startfeltet og passeringspunkter underveis.

Publisert Sist oppdatert

Seilas-redaksjonen har lagt opp webkamera som viser bilder fra Oslo Havn mot Dyna Fyr. Bildene oppdateres hvert halv minutt. (Bruk refresh-knappen på egen maskin om du har samme bilde over lengre tid).

Vi formidler også bilder fra Drøbaksundet, der hele Færderflåten normalt passerer om ettermiddagen eller kvelden fredag. I skrivende stund holder vi på å rigge opp et helt nytt kamera ved målgangen i Horten, så vi håper også å kunne vise oppdaterte bilder fra mållinjen.

Du finner flere webkameraer ved å klikke her.

Tips de hjemme om at de nå kan følge med på Færdern på Seilas-sidene. Vi kommer selvsagt også til å legge ut nyheter fortløpende, slik at leserne kan følge med på utviklingen i vær og vind, og lese om hvem som leder, og hva som ellers måtte skje i løpet av Færderseilasen 2006.

2077

Dessuten kan du like gjerne legge inn nummeret 2077 på mobiltelefonen din allerede nå. Send MMS-bilder til 2077 når du er underveis. Da kan venner og kjente få din hilsen på seilas.no. (Send bildet til 2077, og merk det med kodeord ”seilas”).